RSS

Cathetanku dino iki…

27 Apr

Cathetanku dino iki..

Saktemene aku ora patio ngerti, opo sing dak rasakke ati iki, sakjan-jane biasa wae, ananging sansoyo suwe sansoyo ngewuhake. Masalah ati iku pancen ribet, pancene agawe pikir mumet. Ananging meh kepriye maneh, kabeh mau ono lan dumadakan teko tanpo kito biso selak, tanpo kuwoso “menghindar” seko kasunyatan. Yo opo anane kudu di trimo, opo anane kudu di tompo, amargo kabeh mau paringane Kang Moho Kuwoso. Awake dhewe dadi manungso amung biso narimo, tur ora kendhat andedonga, mugo-mugo kabeh mau biso andade’ake dhewe pribadi kang luwih dewasa, luwih kuat ngadepi pancobaning urip lan cecobaning ati.

Cathetan iki ditulis ing Bintaro esuk iki,
Suryo kaping pitulikur, wulan April, warso rongewu sewelas.

*mencoba menulis catatan versi jawa (versi jawa sendiri berbeda-beda ragam dialeknya), walaupun menjadi bahasa sehari hari, ternyata menuliskan tidak semudah mengucapkan dalam bahasa percakapan. Tetapi ini asyik dan menarik, lain waktu saya akan mencoba menulis lagi. Meskipun hanya saya sendiri yang memahami. Hehe..

 
1 Comment

Posted by on April 27, 2011 in Catatan Harian

 

Tags: , ,

One response to “Cathetanku dino iki…

  1. sutedjo

    April 27, 2011 at 10:24 am

    hahahaha.
    muantab kang.
    budaya wajib dilestarikan.
    salut..!!

     

Monggo,, silahkan meninggalkan komentar, kritik, saran dan masukan disini, jangan sungkan-sungkan..

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s